Početna     O nama     Proizvodi     Zašto PRP?     Primena PRP     Novosti     Reference     Kontakt
Šta je Angel System?    Zašto Angel System?    Vodic kroz protokole
                    
 
Sta je Angel System?

Angel Whole Blood Separation System je jedinstven sistem za PRP koji koristi preciznu tehnologiju za razdvajanje!
Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, Angel System uspostavlja novi nivo u separaciji pune krvi sa sistemom koji proizvodi visoku koncentraciju trombocita sa reproduktivnim rezultatima. Angel je potpuno automatizovan, brz i jednostavan za upotrebu. Uz cinjenicu da je sistem potpuno sterilan, i da prakticno ne postoji mogucnost kontaminacije, idealan je za klinicku primenu u manjim ordinacijama ili u operacionim  salama.

Visoko-specifična tro-senzorska tehnologija (3ST) i ventil sa mehanizmom za automatsko preusmeravanje  čini da Angel System ima savršenu preciznost procesa separacije.

Rezultati: Angel System proizvodi visok prinos PRP i PPP za bilo koju količinu pune krvi između 40-180ml.Jedinstvena tro-senzorska tehnologija precizno odvaja komponente pune krvi na eritrocite, trombocite i leukocite, zahvaljujući “cell-specific light absorption” tehnologiji, koja takođe registruje i prisustvo vazdušnih mehurića.

Prednosti Angel System-a:

  • Nema prebacivanja iz špriceva,
  • Nema ručnog sakupljanja PRP-a,
  • Razdvajanje PRP-a, PPP-a i eritrocita u odvojene sterilne rezervoare,
  • Standardizacija procedure izdvajanja pomaže optimizaciji kliničkog ishoda.

B.L.A & Co. d.o.o. - Vajara Zivojina Lukica 46, 11070 Beograd, Srbija - tel. +381 65 633 0633 | +381 60 449 1265 - mail. [email protected]